Joudy Baraze studeert af en start als projectingenieur

26 januari 2023

Na een succesvol afstudeeronderzoek is Joudy Baraze geslaagd voor de opleiding hbo Civiele Techniek! Vandaag tekende ze haar contract als projectingenieur. Als trainee zal ze de kans krijgen om haar interesses binnen de afdeling Infra, Water & Natuur te ontdekken en zich verder te ontwikkelen.

Joudy onderzocht de toegevoegde waarde van 3D-ontwerp van kabels en leidingen. Ze onderzocht de voor- en nadelen, aandachtspunten voor 3D en parameters die nodig zijn voor een parametrisch model (een soort flexibel aanpasbaar 3D-model). Het model helpt ons kabels en leidingen in visieschetsen tot en met uitvoeringsontwerpen te genereren, maar ook in digital twins. Een waardevol onderzoek dat Hanzehogeschool Groningen bekroonde met een welverdiende 7,5.

In haar nieuwe functie als projectingenieur geeft Joudy vervolg aan haar onderzoek. Ze wil zich verder ontwikkelen als ontwerper en zich verdiepen in de wereld van system engineering. Na de inwerkperiode zal ze uiteindelijk de switch maken naar ons kantoor in Zwanenburg.

Collega's Erik Groenendal en Hans Hainje begeleidden Joudy in dit succesvolle traject. Ben jij ook op zoek naar een afstudeeropdracht? Neem dan contact met ons op.

Certificering