Werken bij MUG Ingenieursbureau

Samen werken aan de toekomst van onze bereikbaarheid en energievoorziening

Bij MUG Ingenieursbureau werken we samen aan de toekomst. Aan de toekomst van onze bereikbaarheid, onze energievoorziening, de wereld om ons heen, maar ook aan jouw toekomst.

Onze collega's zijn veruit onze belangrijkste succesfactor. Samen brengen zij dagelijks projecten tot een succes. Het zijn enthousiaste vakmensen die elke dag werken aan vooruitgang. Die samen werken, die samen lachen en zich inspannen, en die samen kijken naar een duurzame toekomst.

Bij ons werken bijna 200 gemotiveerde vakmensen met kennis van zaken en een frisse instelling. Wil jij hier onderdeel van zijn?

Werken aan

Jouw ontwikkeling

Bij ons krijg je elke dag de kans om te werken aan je ontwikkeling. Innovatie, technische vaardigheden en vakkennis: iedereen werkt actief aan zijn of haar professionele groei en krijgt de ruimte voor het opstellen van een persoonlijk opleidingsplan. We willen dat jij elke dag opnieuw het beste uit jezelf en je loopbaan kunt halen.

Vacatures

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Ben je (bijna) afgestudeerd in civiele techniek, milieukunde, archeologie, maatvoering of geodesie? Of heb je relevante werkervaring en zin om mee te werken aan de bereikbaarheid van onze toekomst en energievoorziening? Dan kun jij onderdeel worden van ons mooie bedrijf. Bekijk dan hieronder ons  actuele aanbod aan vacatures.

Leer ons vak kennen via

Traineeships en stages

Hbo- en wo-afgestudeerden hebben de mogelijkheid om bij MUG Ingenieursbureau te starten als trainee. Als potentiële trainee stel je samen met ons je eigen traineeship samen. Je kiest verschillende modules met als einddoel een brede persoonlijk ontwikkeling en actieve betrokkenheid.

Stages 
MUG Ingenieursbureau is een erkend leerbedrijf. Veel leerlingen van bijvoorbeeld hogeschool Van Hall Larenstein en de Hanzehogeschool Groningen hebben met succes hun stage bij ons voltooid. Ben jij geinteresseerd in een stage bij MUG Ingenieursbureau? Kijk dan eens bij onze stages

Bekijk onze stages

Onze collega's

Maak kennis met onze collega's

En de arbeidsvoorwaarden?

Als je bij ons komt werken krijg je uiteraard salaris. Maar wij vinden de secundaire arbeidsvoorwaarden minstens zo belangrijk. Zo kun je bij ons rekenen op een goede pensioensregeling en minimaal 28 vakantiedagen. Een beetje afhankelijk van je functie zijn je werktijden flexibel. En als je ambitie hebt om jezelf verder te ontwikkelen dan is er ruimte voor trainingen en opleidingen.

Op ons kantoor in Zwanenburg hebben we sportfaciliteiten in huis waar je gratis gebruik van kunt maken. Werk je vanuit Leek, dan kun je via Workit tegen een kleine maandelijkse bijdrage onbeperkt sporten op wel 350 sportlocaties. Om je verder gezond te houden krijgen we wekelijks vers fruit geleverd op kantoor en krijg je bij ons de mogelijkheid om de auto te verruilen voor de fiets. Met de fietsregeling lease je voordelig jouw favoriete fiets, van mountainbike tot elektrische Speed Pedelec.

Certificering