Werken bij MUG Ingenieursbureau

Praktische denkers zijn altijd welkom!

Personeel is veruit de belangrijkste succesfactor MUG Ingenieursbureau. Het zijn de medewerkers die de organisatie dragen en een project tot een succes brengen; gemotiveerde vakmensen met een goede kennis van zaken en een frisse instelling.

Werken bij ons betekent ook werken aan je ontwikkeling. Innovatie, technische vaardigheden, kennis en soft skills: elke medewerker werkt actief aan zijn of haar professionele groei en krijgt ook de ruimte voor het opstellen van een persoonlijk opleidingsplan. We willen dat jij elke dag opnieuw het beste uit jezelf en je loopbaan kunt halen.

Onze medewerkers omschrijven ons als innovatief, veelzijdig en open. Werken bij ons, is werken bij een hecht en sfeervol familiebedrijf. We bieden een marktconform salaris met goede secundaire voorwaarden. Zo kun je bij ons rekenen op een goede pensioensregeling, 28 vakantiedagen en flexibele werktijden.

Maak kennis met onze mensen

Bij MUG Ingenieursbureau werken ruim 120 mensen dagelijks aan heel uiteenlopende projecten. Geen dag is hetzelfde, net als onze mensen. Maak kennis met onze mensen en lees waar ze plezier uit halen.

Vacatures

Bij MUG Ingenieursbureau zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Ben je (bijna) afgestudeerd in civiele techniek, milieukunde, archeologie, maatvoering of geodesie? Of heb je relevante werkervaring om op de afdelingen Infra, Water & Natuur, Geo-ICT & Ge0-Info of Milieu & Archeologie aan de slag te gaan en lijkt het je leuk om deel uit te maken van een professioneel en enthousiast team? Bekijk dan hieronder ons  actuele aanbod aan vacatures.

Leer ons vak kennen via

Traineeships en stages

Hbo- en wo-afgestudeerden hebben de mogelijkheid om bij MUG Ingenieursbureau te starten als trainee. Als potentiële trainee stel je je eigen traineeship samen volgens het zogenaamde cafetariamodel. Je kiest verschillende modules met als einddoel een brede persoonlijk ontwikkeling en actieve betrokkenheid  tussen de ingenieurs van MUG en de uitvoerders van Koninklijke Sjouke Dijkstra.

Stages 
MUG Ingenieursbureau is een erkend leerbedrijf. Veel leerlingen van de hogeschool Van Hall Larenstein en van de Hanze Hogeschool hebben inmiddels met succes hun stage bij ons voltooid. Ben je geinteresseerd in een stage bij MUG Ingenieursbureau, neem contact op met onze afdeling P&O. Wij helpen je graag op weg!

 

Certificering