Meer dan 135 jaar ervaring onder één dak

Realisatie van uw energieproject

Realisatie van energieprojecten

Ieder project heeft zo zijn specifieke uitdagingen. De projectlocaties liggen vaak op moeilijk bereikbare plekken of omgevingsfactoren spelen een rol. Dankzij onze ervaring en de kennis zijn wij een uitstekende partner om deze uitdagingen mee aan te gaan. Wij zijn met meer dan 135 ervaring in de realisatie van projecten, een ervaren partner in de uitvoering van uw project

Wij geven energie aan uw project

Samen met Koninklijke Sjouke Dijkstra hebben we alle kennis en kunde geborgd voor de realisatie van windparken, zonneparken en schakelstations. We zijn gewend om te werken met verschillende contracten en in bouwteams. Per situatie is een keuze op maat noodzakelijk. Wij geven graag energie aan uw project en werken als partner. We hebben jarenlange ervaring met de aanleg van infrastructuur voor wind- en zonneparken in zowel agrarische als industriële gebieden. Ook tijdens de bouw en exploitatie weten wij precies hoe we de locaties kunnen gebruiken.

De verbindende factor

Naast alle kennis die wij in huis hebben, fungeren wij als verbindende factor. Hierdoor verloopt de realisatie van een wind- of zonnepark zo efficiënt mogelijk. Wij verbinden alle betrokken partijen en versnellen zo het totale proces.

Recente Energieprojecten

Certificering