MUG Ingenieursbureau

Praktische denkers over infra, geo, archeo, milieu en energie

Infra, geo, archeologie, milieu en energie

MUG Ingenieursbureau is een onafhankelijk en landelijk opererend ingenieursbureau.

Wij leveren ontwerp-, advies- en ingenieursdiensten binnen de disciplines infra, milieu, archeologie, geo-ICT, geodesie en energie. Dit doen wij voor opdrachtgevers uit de private en publieke sector. Van provincie, gemeenten tot waterschappen. Maar ook voor woningcorporaties, aannemersbedrijven, industrie, energiebedrijven en stedenbouwkundigen.

Bij MUG werken bijna 200 medewerkers dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. Van archeologen tot data-specialisten, van 3D-ontwerpers tot milieukundige experts en van landmeters tot geo-ict'ers. Allemaal gedreven medewerkers met grote kennis van zaken.
 

Slim combineren van specialismen

Bij het realiseren van plannen en ontwikkelingen komt steeds meer kijken. Tegelijkertijd bieden nieuwe technieken ons de kans om beter, efficiënter en zorgvuldiger te werken. Zeker wanneer verschillende specialismen elkaar vinden. Door alle kennis binnen onze afdelingen met elkaar te combineren, faseren we slimmer en werken we sneller.

Onze expertise richt zich op:

  • voorbereidend en conditionerend onderzoek
  • inwinnen en verwerken van geodetische data
  • contract advisering
  • project- en omgevingsmanagement
  • ontwerpen en engineering
  • aanbestedings- en uitvoeringsbegeleiding
  • slimme inzet van geo-ict en vastleggen van geo-data

Wat MUG tot MUG maakt?

Ze zeggen dat het onze noordelijke nuchterheid is, maar er is meer. Dit begint bij het vakmanschap van onze mensen. Bij hun kennis van techniek, wetten, regels en verplichtingen. Maar ook bij hun kennis van de praktijk. Bij hun inzicht in de dynamiek van een werk, in de perspectieven die gemeente, aannemer, ontwikkelaar of toezichthouder hebben. Dit maakt ons tot handen-uit-de-mouwen-ingenieurs. Praktische denkers die staan voor pragmatische oplossingen en heldere adviezen waarmee iedereen verder kan.

Certificering