Geo-data op orde

Ons data-op-orde team heeft brede ervaring met het inwinnen, invoeren, bewerken, analyseren en presenteren van gegevens

Geo-informatie moet actueel, betrouwbaar en toepasbaar zijn. Én voldoen aan wettelijke voorzieningen en verplichtingen. Tegelijkertijd heeft geo-info de neiging om een eigen leven te leiden in uw organisatie.

Het gebruik en beheer ervan vraagt daarom om een goede datahuishouding en slimme processen. Een goed systeem staat of valt met de kwaliteit van de data die u ermee beheert. MUG Ingenieursbureau is expert op het gebied van digitalisering van omgevingsdata. Wij leveren handjes, maar zorgen ook voor oplossingen en toepassingen waarmee uw organisatie geo-informatie optimaal kan benutten. Ook wanneer u geo-informatie anders wilt structureren en organiseren (data-op-orde), kunt u bij ons terecht voor de specialisten, de tools en de best practices.

Data op orde

MUG Ingenieursbureau beschikt binnen de afdeling GeoSolutions over een data-op-orde-team. Binnen dit team is brede ervaring met het inwinnen, invoeren, bewerken, analyseren en presenteren van gegevens in verschillende beheersystemen.

Een goed systeem staat of valt met de kwaliteit van de data die u daarin beheert. Om die reden is het noodzakelijk om uw databronnen op orde te hebben en te houden.  Met de invoering van de Omgevingswet wordt dit alleen maar belangrijker. Ons data-op-orde-team kan u hierbij ondersteunen. Wij beschikken met dit team niet alleen over domeinkennis, maar hebben ook kennis van de data én veelal de systemen van derden waarin deze data wordt beheerd.

Geo-data op maat

Vrijwel geen enkele vraag over geodata en geo-informatie is hetzelfde. Bij MUG Ingenieursbureau weten we dat. Daarom denken wij graag met u mee over alle vragen of ideeën die u heeft over het verzamelen en in kaart brengen van geo-data in uw informatiesysteem. Onze ervaring is dusdanig breed, dat we ook data-trajecten in nieuwe domeinen niet uit de weg gaan. Wij gaan graag het gesprek met u aan.

Recente projecten

Certificering