GIS met Esri

MUG Ingenieursbureau is partner van ESRI en gebruikt de oplossingen van ESRI als basis voor haar eigen dienstverlening. Wij zijn specialisten in het leveren van consultancy op het ESRI platform.

Informatie en hier slim mee omgaan, is essentieel om onze omgeving leef- en werkbaar te houden. De GIS-experts van MUG Ingenieursbureau helpen hierbij. Onder meer door het configureren en toepassen van software waarmee opdrachtgevers kunnen beschikken over actuele, betrouwbare en toegankelijke informatie.

Esri

Door middel van een optimale inzet en op maat geconfigureerde (voornamelijk) ESRI oplossingen dragen wij bij aan het optimaliseren van uw interne processen. Wij zijn adviseur van het volledige ESRI platform en kunnen u hier in de volledige breedte bij ondersteunen. Denk aan advies voor een optimaal gebruik of welke producten het beste door uw organisatie kunnen worden ingezet. Maar ook implementatie van het volledige productfolio, configuratie, koppelen met andere domeinen en optimalisatie. Daarnaast zijn wij zeer ervaren in het leveren van maatwerkoplossingen gebaseerd op de productlijn van ESRI, bijvoorbeeld Geonis Blaeu.

GEONIS en GEONIS Blaeu

Het werken met geo-informatie bestaat uit inwinnen, beheren, analyseren, publiceren en delen. GEONIS maakt dit voor assetmanagement nog eenvoudiger. Vaste workflows verhogen de productiviteit en verbeteren de informatiekwaliteit. Vanuit dit principe heeft met Esri en Royal HaskoningDHV GEONIS Blaeu ontwikkeld. Een geo oplossing die vele waterschappen ondersteunt bij het beheer van watersystemen, keringen en de afvalwaterketen.

Recente projecten

Certificering