GIS as a Service (GaaS)

Een GIS-specialist wanneer u die nodig heeft

Heeft u een ervaren GIS- of geo-specialist nodig? Dan kunt u een beroep doen op de specialisten van MUG Ingenieursbureau.

Het komt steeds vaker voor dat een organisatie ondersteuning van ons wenst verdeeld over een langere periode. Vooraf is dan nog niet exact duidelijk welke ondersteuning, wanneer gewenst is. Een detachering is dan geen goede oplossing. MUG biedt haar opdrachtgevers in dat geval “GIS as a Service” aan. GaaS is ondersteuning op afstand waarbij verschillende GIS-disciplines kunnen worden afgeroepen op het moment dat dit nodig is.

Wij bieden u een team van uiteenlopende specialisten aan die (op afstand) onderdeel zijn van uw organisatie. Zo heeft u altijd de juiste specialist voor uw vraag en dat werkt efficiënt.

GIS as a Service van MUG Ingenieursbureau

Het komt steeds vaker voor dat een organisatie ondersteuning wenst van MUG Ingenieursbureau over een langere periode. Vooraf is niet exact duidelijk is welke ondersteuning, wanneer gewenst is. Een detachering is dan geen goede oplossing. Wij bieden dan “GIS as a Service” aan. Ondersteuning op afstand waarbij verschillende GIS-disciplines kunnen worden afgeroepen, op het moment dat u dit nodig heeft.

Recente projecten

Certificering