Werken en leren

Opleiden of omscholen naar een geo-functie

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of gewoon iets heel anders? Of heb je geen baan meer en zou je graag weer aan het werk willen? Bij MUG Ingenieursbureau kun je je omscholen naar een beroep in de geo-branche.

De geo-branche is voor veel mensen een onbekende wereld. Toch is er een grote behoefte aan deskundigen op dit gebied. Van GIS en geo-gegevensbeheer tot het inwinnen van geo-data. Dat klinkt je misschien wat onbekend in de oren, maar de komende jaren is er veel werk op dit gebied en de mogelijkheden zijn heel uiteenlopend. Er zijn functies voor mensen die graag binnen werken, maar ook voor mensen die graag veel buiten zijn. MUG Ingenieursbureau biedt je de kans om kennis te maken met de geo-branche.

Wil jij je omscholen naar een beroep in de geo-branche? Neem dan contact op met onze afdeling P&O: peno@dijkstra-groep.nl.

Ervaring van anderen

Van motorcrosser tot assistent landmeter

Kay Boon

Op mijn 18e ben ik begonnen met de opleiding Vakman GWW BBL. Tijdens deze opleiding heb ik gewerkt bij een aantal grote aannemers. Tijdens mijn hobby motorcrossen heb ik in 2018 mijn rug gebroken. Hierdoor werd mijn werk als vakman GWW helaas niet meer mogelijk. Ik kwam zelfs thuis te zitten. In 2020 kwam ik bij toeval in aanraking met MUG Ingenieursbureau en werd mijn interesse gewekt om landmeter te worden. Ik ben nu werkzaam als aspirant landmeter om dit mooie vak verder te leren kennen!

Leer ons vak kennen via

Traineeships en stages

Hbo- en wo-afgestudeerden hebben de mogelijkheid om bij MUG Ingenieursbureau te starten als trainee. Als potentiële trainee stel je je eigen traineeship samen volgens het zogenaamde cafetariamodel. Je kiest verschillende modules met als einddoel een brede persoonlijk ontwikkeling en actieve betrokkenheid bij onze ingenieurs.

Stages 
MUG Ingenieursbureau is een erkend leerbedrijf. Veel leerlingen van de hogeschool Van Hall Larenstein en van de Hanzehogeschool Groningen hebben inmiddels met succes hun stage bij ons voltooid. Ben je geinteresseerd in een stage bij MUG Ingenieursbureau? Bekijk dan ons overzicht met stages of neem contact op met onze afdeling P&O. Wij helpen je graag op weg!

Bekijk onze stages

Certificering