Managed Services

Expert in Esri-beheer en onderhoud

Voor het beheer en onderhoud van Esri-platformen bieden wij Managed Services aan. Hiermee ontzorgen wij u volledig bij het beheer en onderhoud en wij zorgen voor een stabiele omgeving.

Bij veel organisaties is het gebruik van het ESRI-platform goed geregeld en beschikt men over de kennis en ervaring voor het dagelijks gebruik. Het beheer en onderhoud van de omgeving vergt echter andere kennis, kunde en interesse waardoor dit niet de aandacht krijgt die het nodig heeft om optimaal te functioneren. Om te zorgen dat uw organisatie beschikt over een optimaal werkend ESRI-platform, bieden wij Managed Services aan.

Ontzorgd door onze GIS-expertise
Onze GIS-professionals beschikken over uitgebreide technische kennis en kunnen helpen bij optimaal beheer van uw omgeving. Zij zijn ervaren met ArcGIS Enterprise, ArcGIS Online, GeoWeb en de daarbij ontsloten databases. Wij kunnen daarmee het volledige functioneel en technisch beheer verzorgen, de kwaliteit verhogen en eventuele verstoringen direct verhelpen.

2 pakketten
Voor het beheer en onderhoud kunt u kiezen uit twee pakketten. Tijdens een intake bepalen we samen welke voor u de beste keus zou zijn. We kijken eerst naar de vormgeving van het beheer, stellen een planning op en stemmen verantwoordelijkheden af. Afhankelijk van uw vraag en behoefte bieden we het Patches & Updates Pakket en het Technisch Beheer Pakket.

Patches & Updates Pakket

Dit pakket vormt de standaard van onze Managed Services.

  • Onderhoud van de software volgens de standaardprocedures
  • Wij verzorgen de planning, het testen en de installatie
  • Eventuele problemen worden direct verholpen

Technisch Beheer Pakket

Naast standaard beheer, bevat dit pakket technische werkzaamheden en monitoring.

  • Onderhoud van de software
  • Afspraken over beschikbaarheid van de technische componenten
  • Continue monitoring van het platform
  • Verhelpen en voorkomen van verstoringen

Managed Services

MUG Ingenieursbureau biedt ondersteuning in het beheer en onderhoud van Esri-platformen. Zo zorgen wij voor een stabiele omgeving en kunt u zich richten op het gebruik van de omgeving.

Helemaal ontzorgd

Met de GIS-experts van MUG heeft u altijd een stabiele omgeving en kunt u zich richten op het gebruik van de omgeving, terwijl wij werken aan de techniek van uw Esri-omgeving.

Wilt u ook ontzorgd worden? Neem dan contact op met Claudio Vinci.

Recente projecten

Certificering