Stages

Stages bij MUG Ingenieursbureau

MUG Ingenieursbureau | Leek Stage: (water)bodemadviseur

Stage: (water)bodemadviseur

Ben jij (bijna) klaar met je opleiding en wil jij een bijdrage leveren aan een schone, gezonde en veilige leefomgeving? Als stagiair (water)bodem werk jij daar volop aan mee en draai jij mee in projecten van milieukundig advies tot en met bodemsanering.

MUG Ingenieursbureau | Leek Stage: archeologie

Stage: archeologie

Meewerken aan archeologische opgravingen, vondsten verwerken en meeschrijven aan projectplannen. Als stagiair archeologie werk je zowel binnen als buiten mee aan de archeologische ontwikkeling van Noord-Nederland.

MUG Ingenieursbureau | Leek Stage: meewerken aan de energietransitie

Stage: meewerken aan de energietransitie

Wil jij een bijdrage leveren aan de energietransitie in Nederland? Bij MUG Ingenieursbureau hebben wij een groeiende afdeling Energie die hier dagelijks mee bezig is. Een mooie plek om alles te leren over wat daarbij komt kijken.

MUG Ingenieursbureau | Leek Stage: communicatie / omgevingsmanager energietransitie

Stage: communicatie / omgevingsmanager energietransitie

Wil jij een bijdrage leveren aan de energietransitie in Nederland? Bij MUG Ingenieursbureau hebben wij een groeiende afdeling Energie die hier dagelijks mee bezig is. Wij hebben plek voor een stagiair die hier graag over wil communiceren en die betrokken is bij de omgeving waar onze projecten uitgevoerd worden.

MUG Ingenieursbureau | Leek Stage: built environment

Stage: built environment

Zoek jij een leuke en leerzame stage als toekomstig ingenieur? Wil jij bijdragen aan de toekomst van onze leefomgeving? Op onze afdeling Infra, Water & Natuur werken wij dagelijks aan civiele opgaven. Daar hebben wij altijd ruimte voor een stagiair die wij de fijne kneepjes van het vak leren.

Open sollicitatie

Zit jouw stage er niet tussen? Of twijfel je of een stage wel bij jouw opleiding past? Neem dan contact op het onze afdeling P&O. Dan kijken we samen of we een mooie stage kunnen samenstellen.

Zoek je een afstudeerplek en heb je een specifieke opdracht die je graag bij ons wilt uitvoeren? Mail deze dan naar p&o@dijkstra-groep.nl.