Verhalen van anderen

Iedereen die bij MUG Ingenieursbureau werkt heeft zijn eigen verhaal. Elk verhaal is anders en iedereen heeft een andere achtergrond.

Om je een paar voorbeelden te geven hoe het leven van sommige collega's is veranderd, vind je hier een paar korte verhalen. Maak kennis en lees hoe zij de stap maakten naar MUG Ingenieursbureau.

Leer ons vak kennen via

Traineeships en stages

Hbo- en wo-afgestudeerden hebben de mogelijkheid om bij MUG Ingenieursbureau te starten als trainee. Als potentiële trainee stel je je eigen traineeship samen volgens het zogenaamde cafetariamodel. Je kiest verschillende modules met als einddoel een brede persoonlijk ontwikkeling en actieve betrokkenheid  tussen de ingenieurs van MUG en de uitvoerders van Koninklijke Sjouke Dijkstra.

Stages 
MUG Ingenieursbureau is een erkend leerbedrijf. Veel leerlingen van de hogeschool Van Hall Larenstein en van de Hanzehogeschool Groningen hebben inmiddels met succes hun stage bij ons voltooid. Ben je geinteresseerd in een stage bij MUG Ingenieursbureau, neem contact op met onze afdeling P&O. Wij helpen je graag op weg!

 

Certificering