Infra, Water & Natuur

Maak kennis met:

Joudy Baraze

Joudy is student Civiele Techniek en loopt haar stage op de afdeling Infra, Water en Natuur. Ze is net begonnen aan haar afstudeeronderzoek bij MUG.

“Ik wilde ontwerper worden vanaf het moment dat we het vak onderzoeken en ontwerpen kregen, in het eerste jaar. Dat was ook meteen het enige vak over ontwerpen binnen mijn hele opleiding! Het leek me zo leuk dat ik hier mijn stage van wilde maken.

Ik heb al heel veel geleerd en ik word steeds beter in het tekenwerk. De sfeer binnen het team is fijn. Ik vind het vooral leuk om met AutoCAD tekeningen te maken die buiten gerealiseerd worden. Voor mijn scriptie werk ik samen met de afdelingen Energie, Geo-ICT en Infra, Water en Natuur. Ik onderzoek de toegevoegde waarde van het ontwerp van kabels en leidingen in 3D ten opzichte van 2D. Een interessant onderzoek wat helpt bij een slimme aanpak van energieprojecten én zorgt voor versterkte ketensamenwerking."

“Na mijn studie wil ik beginnen als ontwerper bij een ingenieursbureau zoals MUG. Het lijkt me ook leuk om het 3D-tekenen te leren.”

Joudy Baraze

Certificering