Werken bij

Werken bij

Goede medewerkers zijn bij ons altijd welkom!

Personeel is veruit de belangrijkste succesfactor van een ingenieursbureau. Het zijn de medewerkers die een organisatie dragen en een project tot een succes brengen; gemotiveerde vakmensen met een goede kennis van zaken en een frisse instelling.

MUG Ingenieursbureau is de afgelopen jaren  bewust betrokken op de voordelen van de integrale aanpak van projecten. Onze brede expertise stelt ons in staat om optimaal mee te denken met onze opdrachtgever. Zowel in ontwerpfase als  wat praktische uitvoerbaarheid betreft. Die oplossingsgerichte focus zit bij onze medewerkers in de genen. Eigenschappen als flexibiliteit, nieuwsgierigheid, openheid, pragmatisme, een proactieve houding en oog voor duurzaamheid passen goed bij ons bedrijf.

MUG Ingenieursbureau is een platte, transparante organisatie. We omarmen innovaties en hebben de ambitie om verder te groeien in kennis en de toepassing van innovaties.

Werken bij MUG Ingenieursbureau betekent ook werken aan je ontwikkeling. Vakmanschap, kennis van innovatie, technische vaardigheden en soft skills: elke medewerker werkt actief aan zijn of haar professionele groei en krijgt ook de ruimte voor het opstellen van een persoonlijk opleidingsplan.

Bekijk alle vacatures

Verlofdagen

Pensioen

Uitjes

Zorgverzekering

Lease-auto

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl