Over ons

Maak kennis met:

Peter Tulner

"Na het afronden van de opleiding Milieukunde was ik nog niet klaar voor het opbouwen van een carrière. Ik wilde gaan reizen. In mijn universitaire jaren ontdekte ik hoe je overal gratis heen kon. Ik ging liftend door Europa samen met mijn groene tent. Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor atlassen en kaarten en keek met verwondering naar de kaarten van Centraal Azië, waaronder de Chinese provincie Xinjiang. Tijdens mijn reizen ben ik hier terecht gekomen en uiteindelijk ben ik hier 14 jaar blijven hangen. Ik ontmoette hier mijn vrouw en ging aan de slag als docent Engels. Toen Xinjiang langzamerhand in een politiestaat veranderde, was voor mij de tijd aangebroken om naar Nederland terug te keren.

Van Pabo naar geo-data
Zonder 15 jaar relevante werkervaring kwam ik terug in Nederland. Ik begon een tweejarige studie aan de pabo om docent te worden. Echter zit er een wereld van verschil in het onderwijs van Nederland en China. Daarom hebben zij mij afgeraden om verder te gaan met de opleiding. In januari 2021 mocht ik bij MUG Ingenieursbureau beginnen als datamedewerker. Een unieke kans, want er zijn veel carrièremogelijkheden. Ik zit nu in de periode dat ik mezelf wil laten zien als een medewerker waarop ze kunnen vertrouwen en ik wil graag doorgroeien naar GIS of landmeten. In april 2021 begin ik aan een basiscursus GIS. Hierdoor kan ik mijn eigen professionele positie verbreden.

Hier voel ik mij thuis
MUG Ingenieursbureau biedt je alle kansen als je er hard voor wilt werken. Er wordt gekeken naar wat jij prettig vindt en wat bij jou past. Als datamedewerker help ik Nederland schoon te houden. Wij zorgen dat de werkelijkheid tot op heel gedetailleerd niveau in kaart wordt gebracht met wat er in de grond zit. Dankzij ons werk kunnen we het land veel beter leren kennen.

Wat ik persoonlijk heel fijn vindt zijn de collega’s die ik tot nu toe heb ontmoet. Ik voelde mij gelijk thuis."

Peter Tulner

Certificering