Over ons

Maak kennis met:

Isabelle Breton

"Aan de Universiteit van Canada volgde ik de opleiding Sustainable Tourism en Geomatica (Duurzaam Toerisme). Tijdens mijn opleiding ben ik naar Nederland gekomen voor het praktijkgedeelte van de opleiding. Tijdens een open dag kwam ik in aanraking met GIS en dacht meteen ‘dit is iets voor mij!’. Ik ben erg geïnteresseerd in de wereld, kaarten en geografie. GIS biedt dat allemaal. Ik ben gespecialiseerd in duurzaam toerisme en het ontwerpen van kaarten. GIS geeft me de kans om beide te combineren én mezelf te ontwikkelen.

Het wordt steeds leuker
Via de website van MUG Ingenieursbureau vond ik de vacature van datamedewerker en uiteindelijk ben ik in juni 2021 begonnen bij MUG. Het leuke is dat je meteen aan de slag kan in de GIS-omgeving. Je begint met eenvoudige taken terwijl je leert over het programma en GIS-data. Ik vind het steeds leuker worden! Het is heel uitgebreid en er valt ongelooflijk veel te leren over bijvoorbeeld data-analyse, programmeren en geometrie. Mijn hobby is grafisch design en als cartograaf kan ik dit zelfs meenemen in mijn werk: ik ontwerp kaarten en houd rekening met de gebruikersvriendelijkheid.

De kans om te blijven leren
Bij MUG Ingenieursbureau krijg ik de kans om mezelf te blijven ontplooien. Ik heb inmiddels één trainingsdag gevolgd en mijn volgende training vindt deze maand plaats. Binnen het traineeship heb ik een jaar lang toegang tot de Esri Nederland Online opleidingen. Voor mij is dat een unieke kans! Binnenkort begin ik met de gevorderde cursus van ArcGIS.

Op mijn werkplek krijg ik veel begeleiding en werk ik individueel of samen met collega’s aan projecten voor opdrachtgevers. Elk project is anders, dat maakt het zo leuk. Ik heb echt een passie voor GIS gekregen en de komende jaren wil ik me ontwikkelen als GIS-specialist."

Isabelle Breton

Certificering