Aan de slag

Zodra je de basisopleiding met succes hebt afgerond, zorgen wij dat je aan het werk kunt. Ook geven we je de mogelijkheid om je tijdens je werk te blijven ontwikkelen.

Aan het werk als datamedewerker

Als datamedewerker ga je aan de slag voor een gemeente of een waterschap. Je gaat je bezighouden met het verwerken van geo-data in het systeem van de organisatie. Je krijgt een coach waarbij je altijd terecht kunt met vragen.

Tijdens je werk blijf je in opleiding. Gemiddeld één dag in de week besteed je aan het verder doorontwikkelen van jezelf. Als je de wens hebt om verder te groeien in het vak, dan krijg je daar de mogelijkheid voor. Als datamedewerker kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar GIS-medewerker of uiteindelijk misschien wel naar GIS-adviseur.

Aan het werk als landmeetassistent

Ga je als landmeetassistent aan de slag, dan werk je altijd samen met een landmeter van een ingenieursbureau. Ook dan heb je een coach waarbij je terecht kunt.

De mogelijkheid bestaat om op termijn door te stromen naar de deeltijd mbo-opleiding Landmeter aan het SOMA in Harderwijk.

Certificering