Werken bij

Over ons

Praktische denkers over infra, milieu, archeo en geo

MUG Ingenieursbureau vormt samen met onder andere de Koninklijke Sjouke Dijkstra de Dijkstra Groep. Vanuit die samenwerking geven we vorm aan ons gezamenlijke motto ‘Slimme doeners en praktische denkers’. We focussen op duurzame oplossingen voor complexe problemen. Dat doen we op een pragmatische, heldere, no-nonsense manier. Onze betrokkenheid is groot, we denken kritisch mee met de klant. Onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen en flexibiliteit.

In toenemende mate werken we volgens een integrale aanpak: we zijn van idee tot en met uitvoering betrokken bij projecten. We beschikken over brede kennis en expertise, communiceren op een transparante manier en stellen hoge kwaliteitseisen aan ons werk. Dat stelt ons in staat onze opdrachtgevers van a tot z te ontzorgen.

praktische denkers

De ingenieurs van MUG zijn bij uitstek denkers. Maar dan wel met veel oog voor de praktijk. De uitvoerbaarheid van een ontwerp staat voorop. Die wisselwerking tussen theorie en praktijk zit in het DNA van ons bedrijf. We willen verbinden. We zouden ook niet anders willen.

Onze expertise

Onze expertise richt zich op onderzoek (conditionering), advies, beleidsformulering, projectmanagement, ontwerp, engineering, aanbesteding en uitvoeringsbegeleiding binnen de disciplines Infra, Milieu, Archeologie, Geo-ICT & Geo-Info. MUG Ingenieursbureau is een onafhankelijk en landelijk opererend ingenieursbureau. Wij leveren design-, advies en ingenieursdiensten aan uiteenlopende opdrachtgevers uit de private en publieke sector. Dit varieert van provincie, gemeente en waterschap tot woningcorporaties, aannemersbedrijven (bouw en GWW), de industrie, architecten energiebedrijven (windenergie) en stedenbouwkundigen.

Meer dan 80 resultaatgerichte medewerkers zijn u graag van dienst!

Geïnteresseerd in de historie van MUG Ingenieursbureau? Lees hier verder.

Wij werken samen

Samenwerking is belangrijk voor ons. In toenemende mate maken wij deel uit van samenwerkingsverbanden en trekken we samen op met onze partners. Als MKB-bedrijf zijn we actief op zoek naar partners uit onze regio om op een beheerste en onderscheidende wijze invulling te geven aan de steeds groter en complexer wordende projecten.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Opmeer

De Veken 135, 1716 KG OPMEER
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl