Werken bij

Over ons

Wat wij doen

MUG Ingenieursbureau is een onafhankelijk en landelijk opererend ingenieursbureau. Wij leveren ontwerp-, advies- en ingenieursdiensten binnen de disciplines Infra, Milieu, Archeologie, Geo-ICT & Geo-Info. Dit doen wij voor opdrachtgevers uit de private en publieke sector. Van provincie, gemeenten tot waterschappen. Maar ook voor woningcorporaties, aannemersbedrijven, industrie, energiebedrijven (windenergie) en stedenbouwkundigen. Onze expertise richt zich op:

  • onderzoek (conditionering),
  • advies,
  • beleidsformulering,
  • projectmanagement,
  • ontwerp,
  • engineering,
  • aanbestedings- en uitvoeringsbegeleiding.

Praktische denkers

Wat MUG tot MUG maakt? Ze zeggen dat het onze noordelijke nuchterheid is, maar er is meer. Dit begint bij het vakmanschap van onze mensen. Bij hun kennis van techniek, wetten, regels en verplichtingen. Maar ook bij hun kennis van de praktijk. Bij hun inzicht in de dynamiek van een werk, in de perspectieven die gemeente, aannemer, ontwikkelaar of toezichthouder hebben. Dit maakt ons tot handen-uit-de-mouwen-ingenieurs. Praktische denkers die staan voor pragmatische oplossingen en heldere adviezen waarmee iedereen verder kan.

Vanuit verschillende specialismen

Bij het realiseren van plannen en ontwikkelingen komt steeds meer kijken. Tegelijkertijd bieden nieuwe technieken ons de kans om beter, efficiënter en zorgvuldiger te werken. Zeker wanneer verschillende specialismen elkaar vinden. Door onze kennis van Geo-ICT & Geo-Info, Infra, Milieu en Archeologie waar mogelijk te combineren, faseren we slimmer en werken we sneller.

praktische denkers

Geïnteresseerd in de historie van MUG Ingenieursbureau? Lees hier verder.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl