Geo-afdelingen gaan samen verder als GeoSolutions

31 oktober 2023

Vanaf 1 januari 2024 gaan onze afdelingen Geo-ICT & Data en Geo-Info samen verder onder de naam GeoSolutions. Door de afdelingen samen te voegen ontstaan er nog sterkere digitaliserings- en innovatiemogelijkheden binnen MUG Ingenieursbureau.

De huidige afdeling Geo-ICT & Data bestaat uit specialisten op het gebied van geo-informatie, geo-data, geo-ICT en Geografische Informatie Systemen (GIS). De Geo-Info collega's zijn specialisten op het gebied van geodesie (landmeten, inwinnen en maatvoering).

Digitalisering en innovatie
Omdat we als bedrijf steeds meer inzetten op digitalisering en
innovatieve product- en dienstontwikkeling, b
rengen we alle aanwezige kennis en kunde dichter bij elkaar. Door onze processen op een nog slimmere manier in te richten, kunnen we het proces van innovatie en ontwikkeling versnellen en intensiveren.

Eén geo-afdeling voor slimme oplossingen
Uiteraard blijven we doen wat we deden, maar door het samenvoegen van al onze geokennis en -kunde, ontstaat één afdeling die nog beter in staat is om alle kennis in te zetten voor het leveren van slimme en praktische geo-oplossingen voor onze klanten.

Alexander Melinga zal als afdelingshoofd leidinggeven aan deze afdeling. Hij is al jaren afdelingshoofd van de afdeling Geo-ICT & Data en is zeer bekend met het geo-domein. Voor vragen over deze wijziging is hij bereikbaar op: amelinga@mug.nl.

Certificering