Esri GIS Conferentie | 20 & 21 september

29 augustus 2023

Op 20 en 21 september zijn wij aanwezig op de jaarlijkse Esri GIS Conferentie. De Esri GIS Conferentie is het grootste, jaarlijkse GIS-evenement in Nederland en vindt plaats in het Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam.

De GIS Conferentie staat dit jaar onder andere in het teken van digital twins en daarom zijn wij ook met een bijzondere twin aanwezig. Dit houden we nog even een verrassing en wordt pas gedurende de conferentie zichtbaar in onze stand.

Ook laat onze collega Mark Verlaat samen met Wytze Kiers van Gemeente Leeuwarden zien hoe zij samen het beheer van GIS-systemen oppakken door gebruik te maken van ArcGIS Monitor. Een belangrijk onderwerp, want de mogelijkheden in het werken met GIS-systemen worden steeds groter, maar naast het gebruik van een platform moet er ook goed beheer plaatsvinden. Dit wordt steeds complexer, maar gelukkig zijn ook hier allerlei mogelijkheden voor.

Wil je deze sessie bijwonen of langskomen op onze stand? Schrijf je dan hier in voor de Esri GIS Conferentie. Je vindt ons in standnummer 4.

Esri GIS Conferentie
Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
Route

Woensdag 20 en donderdag 21 september
09.00 - 18.00 uur

Certificering