Uitreiking certificaat bodemmedewerker gemeente Leeuwarden

15 juli 2022
2022-07-15 08:02:00

Voor de Oldehove in Leeuwarden feliciteerden we Remco met de afronding van de cursus Bodeminformatie. De afgelopen maanden leidden wij hem op tot databeheerder bodeminformatie. Met het behalen van het certificaat treedt hij in vaste dienst bij de gemeente Leeuwarden! Een mooi voorbeeld van sociaal ondernemen.

Passend leertraject
Gemeente Leeuwarden schakelde MUG Ingenieursbureau in om één van haar medewerkers, met afstand tot de arbeidsmarkt, op te leiden in bodeminformatie. Samen met een jobcoach bepaalden we een passende manier om kennis over te dragen. Het leertraject verliep succesvol en is een mooi voorbeeld van sociaal ondernemen waarbij inclusiviteit en het kijken naar mogelijkheden voorop staat! 

Cursus Bodeminformatie
Na de cursus heeft Remco kennis en ervaring opgedaan in het bewerken, analyseren en beoordelen van bodeminformatie in bodeminformatiesysteem Nazca-i Bodem. Ook leerde hij over het verwerken van XML-bestanden (SIKB0101). Op locatie overhandigden het certificaat en feliciteerden we Remco met zijn indiensttreding bij de gemeente Leeuwarden! 

Naast deze cursus bieden wij ook opleidingen in Esri, GIS, FME & basisregistraties (BAG & BGT).

Certificering