Opening kantoor Amsterdam-Zwanenburg

20 juni 2022
2022-06-20 16:35:00

Op donderdag 16 juni 2022 openden we officieel ons nieuwe kantoor in Amsterdam-Zwanenburg. De feestelijke opening vond plaats in het bijzijn van collega's en relaties.

Na het welkomstwoord van Edwin Oostinga werden we toegesproken door Camille van der Harten van GeoBusiness Nederland. Hij nam ons mee in de samenwerking binnen de geosector en onze maatschappelijke uitdagingen op het gebied van geo-informatie. Vervolgens gaf Sven Bruin van Boskalis Nederland een toelichting op het opstellen van het integraal ontwerp van de N241 (A.C. de Graafweg). Hij besloot zijn toelichting met nadrukkelijke aandacht voor de goede samenwerking met MUG Ingenieursbureau. 

De officiële opening werd verricht door het onthullen van een sculptuur die symbool staat voor verbinding. Het beeld waarin verschillende personen elkaar vasthouden, staat voor de verbinding tussen collega's, opdrachtgevers en partners en krijgt een permanente plek op het nieuwe kantoor. De onthulling werd gedaan door Edwin Oostinga en Erik Poel. Na deze handeling was het tijd voor een toost en een borrel. Na afloop kregen alle aanwezigen een kleine bessenstruik mee. Deze staat symbool voor een nieuwe fase en groei.

Certificering