Team Energie ontmoet talent op event New Energy Coalition

24 mei 2022

Afgelopen week stond ons team Energie op het career event 'Meet Your Future in Energy' van de New Energy Coalition. Samen met andere bedrijven kwam MUG Ingenieursbureau in gesprek met jonge enthousiastelingen binnen de energietransitie.

Het evenement richt zich op een duurzame toekomst in Noord-Nederland en daarbuiten en is hét internationale carrière-event voor studenten en starters binnen de energietransitie. MUG Ingenieursbureau was die middag aanwezig om aanstormend talent te ontmoeten, te netwerken en kennis uit te wisselen. 

De middag stond in het teken van de open markt, bedrijfspresentaties en workshops. Een mooie middag waarbij we veel enthousiaste studenten hebben gesproken die we hopelijk terugzien binnen het werkveld.

MUG is community member van de New Energy Coalition en werkt nauw samen met kennisinstellingen, overheden en andere bedrijven.

Certificering