Koninklijke onderscheiding voor Eelke Rijpkema

28 april 2022
2022-04-28 09:50:00

Tijdens de jaarlijkse lintjesregen werd onze collega Eelke Rijpkema verrast met een koninklijke onderscheiding. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau!

Eelke ontving zijn onderscheiding voor zijn maatschappelijke inzet in de Gemeente Ooststellingwerf. Naast het vele vrijwilligerswerk is Eelke al jaren betrokken bij de Korenmolen De Weyert in Makkinga onder meer als molenaar. Daarnaast is hij jarenlang actief geweest bij volleybalclub VCM Makkinga en van 2002 tot 2012 was hij secretaris van IJsclub Makkinga. Ook nam Eelke het initiatief tot het cultureel evenement Kattinga, een openluchtspel tijdens het Culturele Hoofdstadjaar 2018.

Eelke werkt als senior toezichthouder op de afdeling Infra, Water & Natuur. Als collega's zijn wij trots dat Eelke deze onderscheiding heeft gekregen en willen Eelke hier van harte mee feliciteren!

Certificering