Data-op-orde-team volgt cursus BAG - BGT

11 april 2022
2022-04-11 14:23:00

Om meer ondersteuning te kunnen bieden op het gebied van BAG en BGT, nemen onze collega’s deel aan de combi opleiding BAG – BGT. Afgelopen week was de eerste cursusdag en deed het team kennis op van BAG, BGT, IM Geo, basisregistratiesystemen en kwaliteitsbeheersing.

De cursus is onderdeel van een reeks van vijf lesdagen waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen. Op de eerste cursusdag werd met name ingegaan op het informatiemodel BAG. In de lesdagen hierop volgend zal het gaan over de bijhouding van de BAG, IM Geo, basisregistratiesystemen en kwaliteitsbeheersing. 

De trainers nemen het gehele data-op-orde-team mee door het traject. Een mooie kans voor onze collega's om te groeien binnen hun vakgebied!

De cursus wordt gegeven bij Fervent opleidingen in samenwerking met trainers van DATA-Kracht.

Foto's: Fervent

Certificering