Vestiging Noord-Holland gaat verhuizen van Wognum naar Zwanenburg

17 januari 2022
2022-01-17 10:30:00

Na vier jaar gevestigd te zijn geweest in Wognum, verhuist de Noord-Hollandse vestiging van MUG Ingenieursbureau naar een nieuwe locatie. Begin maart 2022 betrekken we onze nieuwe kantoorruimte aan Leeweg 2 in Zwanenburg.

Daarmee verhuizen we naar gemeente Haarlemmermeer, ten westen van Amsterdam. Deze locatie is goed bereikbaar via de A9 en ligt slechts op een kilometer afstand vanaf NS-station Halfweg-Zwanenburg.

Eigen kantoorruimte
Op 3 maart 2022 trekken we in het bedrijvenverzamelgebouw aan de Leeweg waar op de begane grond is Markus BV gevestigd. Hier betrekken we een groot gedeelte van de eerste verdieping en hebben we genoeg ruimte om ons eigen kantoor in te richten en er helemaal onze eigen plek van te maken. Bovendien is het groeibestendig om met onze ambities de komende jaren vooruit te kunnen! Voor de deur is een groot (eigen) parkeerterrein met tien (gedeelde) laadplekken voor elektrische voertuigen.

Bekijk de nieuwe locatie op Google Maps

Onderstaande foto's zijn gemaakt tijdens het eerste locatiebezoek van de medewerkers uit Noord-Holland.

Certificering