Edwin Oostinga nieuwe directeur MUG Ingenieursbureau

1 april 2021
2021-04-01 14:43:00

Vanaf 1 april 2021 is Edwin Oostinga de nieuwe directeur van MUG Ingenieursbureau. Edwin was hiervoor werkzaam als directeur regio Noord & Oost bij Strukton Civiel.

Naast zijn functie als directeur wordt hij ook medebestuurder in het directieteam van de Dijkstra Groep waar MUG Ingenieursbureau onderdeel van is.

Met een achtergrond in de civiele en ingenieurswereld begint Edwin bij de Dijkstra Groep aan het invullen van een persoonlijke ambitie: het laten samenkomen van twee bekende werkdomeinen: het ingenieurswezen en de aannemerij.

"Vanuit de Dijkstra Groep is het brengen van onderscheidend vermogen op dit vlak écht mogelijk. De Dijkstra Groep is bekend in de omgeving, heeft grote kennis van de regio, ontvangt empathie van lokale partners én heeft bijzonder veel technisch vernuft in huis."

Bijzonder aan de overstap is dat hij dit doet samen met Erik Poel die gelijktijd overkomt van Strukton Civiel. Erik start als adjunct-directeur bij Koninklijke Sjouke Dijkstra.

"Samen willen we een bijdrage leveren om het potentieel en de toegevoegde waarde van het aannemersbedrijf en ingenieursbureau in de Dijkstra Groep nog meer vorm te geven."

Edwin Oostinga vervangt Niek de Boer die MUG Ingenieursbureau eind 2020 verliet.

Feliciteer Edwin ook op LinkedIn

Certificering