Uitbreiding laadpalen elektrische auto's

1 maart 2021
2021-03-01 09:25:00

Bij de Dijkstra Groep stappen we steeds meer over op elektrische voertuigen. Afgelopen maand werd het aantal laadpunten bij ons kantoor in Leek uitgebreid.

Zo kunnen medewerkers en bezoekers hun elektrische auto eenvoudig opladen. Een deel van de energie wordt opgewekt door zonnepanelen op ons kantoor. Zo dragen we ons steentje bij aan de vermindering van de CO2 uitstoot.

Uitbreiding laadpalen Dijkstra Groep

Bij ons kantoor in Leek is het aantal laadpunten voor elektrische auto's uitgebreid. Hiermee kunnen medewerkers en bezoekers hun auto eenvoudig opladen bij ons kantoor. Een deel van de energie wordt geleverd door zonnepanelen op het dak van ons kantoor. Daarmee maken we weer een stap in de vermindering van onze CO2-uitstoot.

Certificering