MUG Ingenieursbureau ondertekent vierjarige raamovereenkomst infra met SED

4 november 2020
2020-11-04 14:05:00

Deze week ondertekenden de drie West-Friese burgemeesters en MUG Ingenieursbureau het contract voor een vierjarige overeenkomst. De komende jaren verleent MUG ingenieursdiensten aan de drie West-Friese gemeenten en ontzorgt ze daarmee op het gebied van infra.

MUG Ingenieursbureau won afgelopen juli de vierjarige raamovereenkomst met SED organisatie. SED organisatie is de samenwerkingsorganisatie voor de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland. De aanbesteding werd gewonnen op basis van kwaliteit. Met het winnen van deze aanbesteding laat MUG Ingenieursbureau zien dat het een sterke en actieve speler is in deze regio en dat de vestiging in Noord-Holland steeds verder groeit.

De ondertekening vond plaats op afstand, ieder op eigen kantoor.

Certificering