Seth wil later landmeter worden

8 december 2018

Afgelopen maand was Jochem van Gelder bij MUG Ingenieursbureau voor de opnames van "Later als ik groot ben..." In dit televisieprogramma van RTL4 gaat Jochem van Gelder met stoere en ambitieuze kinderen uit groep 7 en 8 op pad om te onderzoeken of hun droombaan bij ze past en welke opleiding ze bij hun toekomstige school moeten volgen.

In deze aflevering: Seth wil maatvoerder worden

De ouders van Seth raken nooit de weg kwijt en gebruiken geen TomTom. Seth is namelijk heel goed in het bepalen en het verzorgen van de routes die ze rijden. Doordat Seth beschikt over deze vaardigheid zou hij later graag landmeter willen worden. Jochem neemt Seth mee naar het MUG Ingenieursbureau. Hier ontmoet hij Douwe die hem meer gaat leren over het vak. Tijdens het bezoek mag Seth ook op locatie helpen bij metingen op locatie. Bekijk hieronder de aflevering vanaf het moment dat ze aankomen bij ons kantoor in Leek.

Certificering