Niek de Boer nieuwe directeur Dijkstra Groep

19 april 2018
2018-04-19 12:00:00

Per 1 april is Niek de Boer gestart als directeur bij de Dijkstra Groep. In deze rol is hij verantwoordelijk om richting te geven aan de strategische beweging en het versterken van de marktpositie van MUG Ingenieursbureau in Nederland.

Niek heeft jarenlange ervaring in leidinggevende posities bij onder andere DLV Adviesgroep en Arcadis. De laatste jaren was Niek Directeur Waterbeheer & Groene Ruimte en Directeur Milieu voor Arcadis in Nederland. Het goed opzetten en uitvoeren van projecten zit in zijn genen. Hij wil dat zowel intern al extern gaan inzetten. We zien in Niek een ideale persoon om MUG Ingenieursbureau verder uit te bouwen in de doelstellingen die we als Dijkstra Groep hebben en nastreven.

Certificering