Werken bij

Milieu

Milieutechnische knelpunten spelen een grote rol bij veel infrastructurele en bouwkundige projecten. Milieukundig bodemonderzoek is vrijwel altijd noodzakelijk. Dat onderzoek is  overigens ook nodig voor de aan- en verkoop van grond en de aanvraag van bouwvergunningen. Voor het uitvoeren van deskundig bodemonderzoek is gedegen kennis van wettelijke normen en protocollen vereist. De adviseurs van MUG beschikken over de kennis en de ervaring om milieukundig bodemonderzoek volgens de laatste inzichten te kunnen uitvoeren.

Met onze aanpak maken we het verschil. Met onze gestandaardiseerde werkwijze leveren wij gegarandeerd een constante hoge kwaliteit. Daarnaast werken wij samen met eigen adviseurs op het gebied van Geo-ICT, Infra en Archeologie die bij  hetzelfde project betrokken zijn. Daardoor kunnen wij een integrale aanpak bieden die opdrachtgevers concreet voordeel oplevert op communicatief vlak, inzet van mensen, tijdsplanning t en zeker ook met het oog op mogelijke vervolgstappen.

Onze adviseurs hebben bovendien een omvangrijk netwerk binnen overheidsinstellingen, bij toezichthouders en vergunningverleners. We adviseren onze klanten hoe zij het beste kunnen voldoen aan de geldende regelgeving. Dat gebeurt allemaal met een pragmatische insteek.

Lees meer over onze dienstverlening op het gebied van milieukundig onderzoek.

Wij werken samen

Samenwerking is belangrijk voor ons. In toenemende mate maken wij deel uit van samenwerkingsverbanden en trekken we samen op met onze partners. Als MKB-bedrijf zijn we actief op zoek naar partners uit onze regio om op een beheerste en onderscheidende wijze invulling te geven aan de steeds groter en complexer wordende projecten.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Opmeer

De Veken 135, 1716 KG OPMEER
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl