Werken bij

Milieu

Bij de ontwikkeling en realisatie van plannen is milieu altijd een factor om rekening mee te houden. Als het gaat om bodem, grondwater of asbest wilt u zekerheid over risico’s, milieukundige beperkingen en kosten. Dit vraagt om betrouwbaar onderzoek én slimme oplossingen.

Milieukundig advies

MUG Ingenieursbureau biedt u die zekerheid. Bij ons vindt u milieuspecialisten die onderzoeken, adviseren en begeleiden. Dit doen we met eigen mensen. Gecertificeerd, gekwalificeerd en ervaren om tot een passende oplossing voor uw opgave te komen. Altijd op basis van een gestandaardiseerde aanpak. Zodat u zeker bent van een betrouwbare uitkomst en grip op kwaliteit en kosten heeft.

Praktische denkers

Milieuonderzoek en -advies gaat ook over de kunst om de ander te verstaan. Wat vindt het bevoegd gezag belangrijk, hoe staat u erin en wat zijn de mogelijkheden binnen wettelijke spelregels? Elk belang is anders, maar wetten en regels zijn dit niet. Daarom zorgen we zoveel mogelijk voor een oplossing waarmee iedereen verder kan. We doen wat nodig is, maar zullen niet onnodig doen.

De kracht van de combinatie

Milieurisico’s gaan over tijd, over geld. En dan is een slimme aanpak gewenst. Een goede samenhang in werkzaamheden kan voor een versnelling of meer kostenefficiëntie zorgen. Die kansen grijpen we graag voor u aan. Door onze kennis van GEO-ICT, Infra en Archeologie te combineren, faseren we slimmer en werken we sneller.

Specialismen:

Check ons producten en dienstenoverzicht.

Ook een praktische denker nodig voor milieukundig onderzoek of een plan van aanpak? Neem contact op met MUG Ingenieursbureau.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl

Contact

Lukas Pepping

Afdelingshoofd Milieu & Archeologie