Infra, Water & Natuur

Maak kennis met:

Mervin Kuiper

In een masterclass op kantoor werd Mervin’s interesse gewekt. “Het was super interessant en gevarieerd. We brainstormden over een veiliger ontwerp voor een rotonde, gingen met een GPS naar buiten én verwerkten die gegevens in AutoCAD. Toen dacht ik: ik wil leren hoe het tekenen in zijn werk gaat. Twee maanden later startte ik mijn stage bij de afdeling Infra, Water & Natuur.

Ik leerde over tekenstandaarden en werkte aan opruimtekeningen. Elke week leerde ik meer. Nu kan ik een woonrijptekening maken met riolering, bestratingen en voorzieningen. Ik bouw de tekening zelf op en buiten wordt dat gerealiseerd. In de buurt van Pesse ligt nu bijvoorbeeld nog grasland waar in de toekomst huizen komen te staan. Het gebied teken ik zo in dat er een ingerichte straat tussen de kavels doorloopt. Hoe tof is dat!" 

"Het is leuk om bij projecten betrokken te worden. Ik vind vooral de wisselwerking binnen een project fijn. Collega’s lopen even langs voor overleg en je denkt met elkaar mee. Lekker laagdrempelig, en iedereen is behulpzaam en ik voelde me snel onderdeel van het team.”

Mervin Kuiper
Student middenkaderfunctionaris infra en waterbouw

Certificering