Maak kennis met:

Toon Correlje

Sinds juni 2020 werk ik als datamedewerker bij MUG Ingenieursbureau. Ik werk op projectbasis voor meerdere opdrachtgevers zoals gemeenten, provincies en omgevingsdiensten en verricht werkzaamheden voor hun Bodem Informatie Systemen (BIS). Daarnaast voer ik GIS-werkzaamheden uit voor externe klanten en interne afdelingen, zoals onze afdeling Energie.

Ik beheer, digitaliseer en voer bodemverontreinigingsinformatie in met verschillende systemen, zoals Squit iBis of Nazca. De projecten zijn divers en bieden veel afwisseling. Ook zijn de verschillende systemen interessant om te gebruiken.

Sinds maart 2021 werk ik gedetacheerd bij Stadswerk 072. Hier houd ik mij bezig met het digitaliseren van analoge riooltekeningen uit het archief. De werkzaamheden bestaan uit het nakijken van deze tekeningen op aanwezigheid van de gegevens in het digitale systeem. Belangrijk is het zorgvuldig beoordelen of de tekeningen die ik vergelijk met de digitale situatie actueel zijn en overeenkomen. Als het niet overeenkomt dan wordt de correcte situatie in het digitale systeem ingetekend. Voor het vergelijken en verwerken van de archieftekeningen gebruik ik programma's als AutoCAD en Kikker Riolering.

Ik heb het erg naar mijn zin bij MUG Ingenieursbureau. Ik heb uitdaging genoeg en werk dagelijks met leuke collega's aan interessante onderwerpen!

Certificering