Energie

Maak kennis met:

Jip Frank

“Soms bel ik van tevoren, maar meestal ben ik in de buurt en rij ik even langs.” 

Jip is omgevingsmanager en werkt mee aan de netuitbreiding van NuLelie waarbij 2100km aan kabel wordt aangelegd. “Bij iedere voordeur tref je iemand anders. Vaak zijn het boeren en allemaal zijn ze even trots op hun bedrijf. Het is leuk om ze te leren kennen tijdens een kop koffie, een rondleiding en een goed gesprek.

Tijdens die gesprekken kijken we samen of er bijvoorbeeld mogelijkheden zijn om de kabel via het land van de boer te laten lopen. Als grondeigenaar denken ze dan regelmatig ook goed mee: ‘Die hoek van mijn perceel is vaak drassig' of 'hier ligt al wat in de grond’. Samen buigen we ons dan over het schetsontwerp en bedenken soms een betere route voor de kabel. Zij bezitten zoveel kennis van eigen land dat we de input altijd meenemen.

Meewerken aan de actuele en interessante oplossingen in de wereld van duurzame energie blijft een uitdaging. Het contact met grondeigenaren, werken aan projectplannen en onderdeel zijn van een hecht team, dat is de fijne afwisseling in mijn werk. En dat is wat mijn werk leuk maakt.”

Jip Frank
Omgevingsmanager Energie

Certificering