MUG Ingenieursbureau | Leek

Stage: communicatie / omgevingsmanager energietransitie

Aantal uren: 40 uur per week vanaf september 2024
Niveau: Hbo

Wil jij een bijdrage leveren aan de energietransitie in Nederland? Bij MUG Ingenieursbureau hebben wij een groeiende afdeling Energie die hier dagelijks mee bezig is. Wij hebben plek voor een stagiair die hier graag over wil communiceren en die betrokken is bij de omgeving waar onze projecten uitgevoerd worden.

Kom je bij ons stagelopen, dan stap je in in de wereld van netuitbreidingen, netverzwaringen, zon- en windparken en batterijopslag. Onze collega's werken dagelijks aan het onderzoeken en ontwerpen van nieuwe kabeltrace's, het verkrijgen van de juiste vergunningen en onderhouden van contacten met de omgeving. Zo helpen we mee aan de energietransitie van Nederland.

JOUW OPLEIDING OF ACHTERGROND

Volg jij een opleiding Communicatie of Omgevingsmanagement en heb jij een uitstekend gevoel voor mensen en jouw omgeving? En wil jij bezig zijn met de energievoorziening van morgen? Dan kun je bij ons een interessante stage of afstudeerstage volgen.

WAT GA JE DOEN

Tijdens je stage werk je mee aan de zichtbaarheid van onze energieprojecten. Samen met onze afdeling marketing & communicatie beschrijf je onze mooiste projecten en publiceer je deze online. Je doet daarnaast onderzoek naar de markt en beschrijft welke online en offline kanalen voor ons waardevol zijn om in te publiceren. Daarnaast werk je mee in projecten waarbij je onze omgevingsmanagers ondersteunt. Zo kun je bijvoorbeeld helpen bij vergunningsaanvragen of informatiebijeenkomsten organiseren.

WIJ ZOEKEN WIJ?

Wij zoeken stagiaires die met passie willen meewerken aan de energievoorziening van de toekomst. Technische kennis is handig, maar niet verplicht. Ook ben je een teamplayer die graag nieuwe dingen wilt oppakken en leren. Je bent in het bezit van een rijbewijs (bij voorkeur rijbewijs B) en je spreekt goed Nederlands.

WAT BIEDEN WIJ?

We bieden je een prettige werkomgeving, mooie projecten met ervaren leermeesters en een stagevergoeding.

Reageren op deze stage?

Solliciteer
Terug naar overzicht
  • Organisatie: MUG Ingenieursbureau | Leek
  • Aantal uren: 40 uur per week vanaf september 2024
  • Niveau: Hbo
Solliciteer

Open sollicitatie

Zit jouw stage er niet tussen? Of twijfel je of een stage wel bij jouw opleiding past? Neem dan contact op het onze afdeling P&O. Dan kijken we samen of we een mooie stage kunnen samenstellen.

Zoek je een afstudeerplek en heb je een specifieke opdracht die je graag bij ons wilt uitvoeren? Mail deze dan naar p&o@dijkstra-groep.nl.