Werken bij
Samenwerking met Interglobe Vastgoedmanagement

Samen sterker!

(Foto header: Interglobe https://interglobe.nl/parkmanagement)

MUG Ingenieursbureau is een samenwerking aangegaan met Interglobe op het gebied van het beheren van alle (geografische) assets en het verzorgen van advies- en ingenieursdiensten. Centraal in het beheer en management van de Interglobe organisatie staat waardebehoud en -verhoging van het vastgoed. Met de inzet van GIS en de technische kennis van MUG kunnen Interglobe Vastgoedmanagement (beheer), Interglobe Vastgoeddata (digitaal beheersysteem) en Interglobe Advies en consultancy (vastgoedspecialisten) het onderhoud en beheer van alle parken op een efficiënte wijze organiseren en monitoren.

Interglobe Vastgoedmanagement is actief op het gebied van parkmanagement, bedrijveninvesteringszones, gebouwbeheer, Vereniging van Eigenaars beheer en projectmanagement. Alle vastgoed- en parkmanagers hebben vele jaren ervaring op het gebied van vastgoedbeheer in de regio Metropool Amsterdam. Met deze samenwerkingsovereenkomst wordt de inzet en beschikbaarheid van kennis nader vastgelegd tussen MUG en Interglobe Advies en Consultancy.

MUG en Interglobe zijn al ruim een jaar met elkaar in gesprek. Het begon met een vraag om de buitenruimte van Airport Business Park de Hoek in kaart te brengen, om zo de groenwerkzaamheden efficiënter te kunnen organiseren. Vrijwel direct kwamen de mogelijkheden van GIS in beeld. In combinatie met het netwerk, de kennis van ontwerpen en het opstellen van contracten binnen de civiel- en cultuurtechniek zorgde dit voor een perfecte aanvulling voor het dienstenpakket wat Interglobe aanbiedt op het vlak van vastgoedbeheer. Interglobe Vastgoeddata heeft vervolgens tijd genomen om de mogelijkheden van GIS nader uit te werken binnen hun werkwijze, waaronder de koppelingen met de andere systemen die Interglobe gebruikt voor het vastgoedbeheer. Deze verkenning is met succes afgerond en daarmee kon ook de samenwerking met MUG verder worden vastgelegd. Er wordt voor Interglobe Vastgoeddata een online GIS platform ingericht voor alle parken die Interglobe in beheer heeft.

De advies- en ingenieursdiensten richten zich op alle technische beheervraagstukken inzake de openbare ruimte en verzorgt civiel- en cultuurtechnische engineeringswerkzaamheden voor de in beheer zijnde bedrijventerreinen bij Interglobe.

 

Meer weten?

Vincent Muijskens

Projectmanager (Noord-Holland)
T. 0226 71 12 20
E. vmuijskens@mug.nl

Werkzaamheden

  • Bouw en beheer van systemen;
  • Beheren (geografische) assets;
  • Advies- en ingenieursdiensten;
  • Civiel- en cultuurtechnische engineeringswerkzaamheden.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl