Werken bij
Projectbureau De Skieding geopend

Verbetering veiligheid en doorstroming op de Skieding

Vanaf 26 september heeft projectbureau De Skieding haar deuren geopend.

De Skieding, de N358 tussen Surhuisterveen en de A7, de provinciale weg én grens tussen provincies Groningen en Friesland, wordt aangepakt. Dat heeft provincie Fryslân besloten. Een belangrijke voorwaarde van Provinciale Staten is dat de maatregelen samen met aanwonenden en andere belanghebbenden goed worden besproken. Daarnaast wordt er geprobeerd op basis van draagvlak aanvullende maatregelen te concretiseren.

Meer weten?

Wiebe Bouma

Afdelingshoofd Infra, Water & Natuur
T. 0594 55 24 48
E. wbouma@mug.nl

Werkzaamheden

Met deze opdracht trekken projectmedewerkers de komende maanden het gebied in. De inventarisatie van alle wensen en ideeën van mensen in de omgeving moet leiden tot een plan wat kan rekenen op de draagvlak van de omgeving. In het voorjaar van 2018 wordt de uitwerking van de inventarisatie voorgelegd aan Provinciale Staten.

  • MUG Ingenieursbureau maakt samen met Roelofs en Bureau Schmidt onderdeel uit van projectbureau De Skieding. In opdracht van provincie Fryslân spreken onze medewerkers omwonenden en werken zij de ideeën uit in ontwerptekeningen. Een interessant project waarbij de omgeving centraal staat in een mooie samenwerking met Roelofs en Bureau Schmidt.
  • Het tijdelijke projectbureau is te vinden aan de rotonde bij de Drachtsterweg, aan De Skieding nummer 1 in Houtigehage. Aanwonenden en andere belangstellenden kunnen er op dinsdag, woensdag en donderdag van 12.00 tot 20.00 uur terecht.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl