Werken bij
Gemeente Eijsden-Margraten volledig in de landelijke voorziening BGT

Basisregistratie Grootschalige Topografie

MUG Ingenieursbureau is verheugd met het feit dat de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) van de gemeente Eijsden-Margraten sinds februari 2017 volledig in de landelijke voorziening zit!

MUG Ingenieursbureau kijkt positief terug op de intensieve samenwerking en feliciteert de gemeente Eijsden-Margraten met het behalen van deze mijlpaal.

 

 

Meer weten?

Alexander Melinga

Alexander Melinga

Teammanager Geo-ICT
T. 0594 55 24 20
E. amelinga@mug.nl

Werkzaamheden

Met de toevoeging komt de stand van gemeenten die de laatste mijlpaal van de BGT transitie behaald hebben uit op 81% . Dit betekent dat voor het overgrote deel van Nederland nu een mooie vlak dekkende topografische basiskaart beschikbaar is en dat gemeenten zich nu volledig kunnen richten op gebruik en beheer.

  • Gedurende een periode van ruim twee jaar is MUG Ingenieursbureau samen met partner Hawar-IT uit Sneek, verantwoordelijk geweest voor de BGT-transitie voor de gemeente.
  • Bijzonder hierbij is dat de gemeente de BGT heeft opgebouwd volgens het IMGEO model. Dat houdt in dat naast de vlakindeling extra details toegevoegd worden aan de data. Dit varieert van het toevoegen van puntobjecten zoals bomen, lichtmasten, putten, lantaarnpalen en afvalbakken tot specificaties van verhardingen (bijvoorbeeld een grindweg of asfaltweg).

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl