Werken bij
Gebiedsontwikkeling WTC en Cambuur stadion

In Leeuwarden wordt het gebied rondom het WTC opnieuw ingericht. Eerste aanleiding hiervoor is de bouw van het nieuwe Cambuur stadion, twee nieuwe supermarkten en een fastfood restaurant. Het WTC expo, WTC hotel, het casino en de ijshal sluiten aan bij de herinrichting van het gebied. De aanpassing van de bestemming zorgt er voor dat er andere eisen aan de directe omgeving van het WTC worden gesteld. De gemeente Leeuwarden heeft in samenwerking met de genoemde partijen hiervoor een geheel herinrichtingsplan opgesteld.

MUG Ingenieursbureau heeft de aanbesteding van de besteksvoorbereiding gewonnen. Het eerste (noordelijke) deel is zo goed als voorbereid en het tweede (zuidelijke) deel is mee gestart. Het doel is om in de loop van dit jaar buiten zichtbaar aan de slag de gaan.

Meer informatie over het project is te vinden op de website van de gemeente Leeuwarden.

De gebruikte foto is afkomstig van de website van de gemeente Leeuwarden.

Meer weten?

Ale van der Ploeg

Projectleider Infra, Water & Natuur
T. 0594 55 24 20
E. avanderploeg@mug.nl

Werkzaamheden

  • Bestek gemaakt

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl