Werken bij
Bodemdata op orde voor ProRail

Het waarborgen van kwaliteit, betrouwbaarheid en eenduidigheid van data

ProRail is de spoorinfrastructuurbeheerder en verantwoordelijke voor het spoorwegnet in Nederland. ProRail is voornemens om bodemdata van stationsgebieden inzichtelijk te maken voor derden. Om dit te realiseren is MUG Ingenieursbureau ingeschakeld om gegevens van bodemonderzoeken in het bodeminformatiesysteem (bis) Squit iBis van ProRail in te voeren. De gegevens komen van bodemonderzoeken van zowel rangeerterreinen als stations in heel Nederland.

Naast de invoer van nieuwe bodemrapporten wordt door MUG Ingenieursbureau de al aanwezige  data gecontroleerd. Rapporten die al in het systeem staan worden bekeken en ontbrekende gegevens worden ingevoerd conform een gezamenlijk opgesteld protocol. Op deze wijze wordt, ook voor de toekomst, de kwaliteit, de betrouwbaarheid en de eenduidigheid van de data gewaarborgd en kan ProRail erop vertrouwen dat de data die gedeeld kunnen worden met derden, accuraat en betrouwbaar zijn.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze dienstverlening op het gebied van data op orde of wilt u meer weten over de werkzaamheden die wij uitvoeren voor ProRail? Neem contact met ons op.  Robin Koster, Projecttechnicus (rkoster@mug.nl) of Alexander Melinga,  Teammanager Geo-Info & Geo-ICT (amelinga@mug.nl).

Meer weten?

Alexander Melinga

Alexander Melinga

Teammanager Geo-ICT
T. 0594 55 24 20
E. amelinga@mug.nl

Werkzaamheden

  • Invoeren van nieuwe gegevens van bodemonderzoeken in het bodemsysteem Squit iBis.
  • Controleren bestaande rapporten van bodemonderzoeken op volledigheid en het aanvullen van ontbrekende data.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl