Werken bij
Asbestinventarisaties Centrum Veilig Wonen

Centrum Veilig Wonen zet zich in voor het herstellen, versterken en verduurzamen van woningen en gebouwen in het aardbevingsgebied. Hierbij worden door verschillende aannemers werkzaamheden verricht aan gevels en funderingen van woningen en gebouwen. In opdracht voor Centrum Veilig Wonen voert onze afdeling Milieu asbestinventarisaties uit in het aardbevingsgebied. Zowel MUG als een aantal medewerkers van de afdeling Milieu zijn bij CVW geregistreerd als erkend bedrijf of erkende personen. Hierdoor zijn wij bevoegd om werkzaamheden voor CVW binnen dit gebied uit te voeren.

Meer weten?

André Peters

Projectleider Asbest
T. 0594 55 24 20
E. apeters@mug.nl

Werkzaamheden

Ter plaatse van de te versterken zelfstandige bouwkundige eenheden worden alle asbesthoudende materialen door ons in kaart gebracht.

Vaak gaat het om onderzoek ter plaatse van schoorstenen. Wij gaan daarom standaard met een hoogwerker op pad zodat een volledige asbestinventarisatie kan worden uitgevoerd. Hierboven ziet u een foto vanuit het bakje op ongeveer 20 meter hoogte. Onze medewerkers zijn in het bezit van een hoogwerker certificaat waarmee deze machines veilig en op de juiste wijze bediend worden.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl