Werken bij
Asbestinventarisatie Noorder Dierenpark Emmen
Het Noorder Dierenpark Emmen ging op 31 december 2015 definitief dicht. De nieuwe bestemming van het dierenpark wordt een stadspark. Van gemeente Emmen kregen wij opdracht voor een asbestinventarisatie van de gebouwen en objecten in het dierenpark. In december 2016 is door medewerkers van de afdeling Milieu van MUG Ingenieursbureau een start gemaakt met het eerste gedeelte van het project: de asbestinventarisatie van tien sloopobjecten van voormalig Dierenpark Emmen.

Werkzaamheden

Inmiddels is het project uitgebreid naar het onderzoek van het gehele terrein; alle dierenverblijven en gebouwen worden nu geïnventariseerd. Tijdens het onderzoek was een beperkte inspectie mogelijk van de betonnen waterbakken van de beren en de zeeleeuwen, omdat hier water in stond. Na het leegpompen van de bassins werd hier een een aanvullende asbestinventarisatie type B uitgevoerd.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl