Werken bij

SROI

SOCIAL RETURN ON INVESTMENT

Social Return on Investment is de wettelijke verplichting voor bouwbedrijven om vijf procent van de aanneemsom van een project te investeren in mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Koninklijke Sjouke Dijkstra en MUG Ingenieursbureau onderscheiden zich daarin met een duurzame en persoonlijke aanpak. Gemeente Groningen heeft Dijkstra Groep in 2016 om die reden zelfs onderscheiden met de Social Return Award.

SROI award

Concreet houdt het SRoI-beleid in dat de mensen voor langere tijd aan Dijkstra Groep verbonden blijven dan alleen voor de duur van een project. De bewuste medewerker krijgt zo veel meer de kans om zich in te werken en in zijn rol te groeien en wij als werkgever kunnen serieus investeren in de opleiding en ontwikkeling van die persoon, absolute win-win dus.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl