Werken bij

Gedragscode

Sinds 2004 is MUG Ingenieursbureau aangesloten bij de Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid (SBIB). De SBIB is in het leven geroepen om ondernemingen te registreren die een gedragscode hebben ingevoerd conform het SBIB-model. De SBIB behandelt klachten over overtredingen van de gedragscode.

De bouwsector zelf heeft de SBIB in het leven geroepen. De opdracht is zorg te dragen voor integer gedrag van aangesloten bouwbedrijven. Bedrijven die willen laten zien dat ze het vertrouwen van opdrachtgevers waard zijn, voeren de gedragscode van de SBIB in. Integriteit is gedrag om trots op te zijn. Gedrag dat de reputatie van een bedrijf ten goede komt.

MUG Ingenieursbureau wenst op een zorgvuldige wijze zaken te doen, waarbij normen en waarden hoog in het vaandel staan. Wij houden rekening met de belangen van iedereen die op één of andere manier met ons in contact komt. Betrouwbaarheid en integer handelen is daarom voor ons en onze medewerkers van groot belang.

Alle medewerkers dienen derhalve te handelen langs de regels zoals die zijn beschreven in de door Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid (SBIB) goedgekeurde bedrijfscode van MUG Ingenieursbureau.

Nadrukkelijk wijzen wij er op dat deze gedragscode geen vrijblijvende zaak is, maar dat elke medewerker binnen MUG Ingenieursbureau -van hoog tot laag- op het naleven ervan kan worden aangesproken.

Wij werken samen

Samenwerking is belangrijk voor ons. In toenemende mate maken wij deel uit van samenwerkingsverbanden en trekken we samen op met onze partners. Als MKB-bedrijf zijn we actief op zoek naar partners uit onze regio om op een beheerste en onderscheidende wijze invulling te geven aan de steeds groter en complexer wordende projecten.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Opmeer

De Veken 135, 1716 KG OPMEER
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl