uitnodiging / save the date

Opening kantoor Amsterdam-Zwanenburg

Op donderdag 16 juni 2022 om 15.00 uur openen wij onze nieuwe vestiging in Amsterdam-Zwanenburg. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn!

Na enkele jaren pionieren in Noord-Holland is MUG Ingenieursbureau inmiddels uitgegroeid tot een serieuze en blijvende partner voor overheden, projectontwikkelaars, partnerbedrijven en aannemers. Met het oog op groei en uitbreiding van onze dienstverlening verhuisden we dit jaar van Wognum naar Zwanenburg. Daarmee zitten we centraal tussen onze opdrachtgevers en bieden we werkgelegenheid aan mensen in de regio.

Feestelijke opening

Tijdens een feestelijke opening ontvangen we twee gastsprekers:

  • Camille van der Harten (GeoBusiness Nederland) neemt ons mee in de samenwerking in de Geosector en de grote maatschappelijke uitdagingen waar we samen voor staan.
  • Boskalis Nederland geeft een toelichting over het opstellen van het Integraal ontwerp van de N241 (A.C. de Graafweg).

Hierna zal Edwin Oostinga (directeur MUG Ingenieursbureau) de openingshandeling verrichten en laten we u graag ons nieuwe kantoor zien. Uiteraard heeft u de gelegenheid om kennis te maken met onze collega's en relaties. Bent u aanwezig? Meld u zich dan hieronder aan. We ontvangen uw aanmelding graag uiterlijk woensdag 8 juni.

Datum

Donderdag 16 juni 2022
15.00-17.00 uur

Locatie
Leeweg 2
1161 AB  ZWANENBURG
Route

Aanmelden