Werken bij

Omgevingswet per 2021

Op 1 januari 2021 treedt de Omgevingswet in werking. Deze wet heeft als doel het omgevingsrecht eenvoudiger en inzichtelijker te maken. Inmiddels bereiden vele organisaties zich voor op deze wetgeving. Wij zien dat veel organisaties de focus vooral hebben liggen op de aanschaf van software en de juridische kant van deze wetgeving en dat de data en de Geo-ICT-kant van de Omgevingswet – minstens zo belangrijk – ‘vergeten’ worden.

MUG Ingenieursbureau is gespecialiseerd in data- en geo-vraagstukken
en kan overheden helpen en ondersteunen bij het op een juiste en efficiënte manier gebruik maken en op orde brengen (en houden) van data. Binnen de kaders van de Omgevingswet kunnen wij toepasbare informatieproducten hiervan maken.

In het werkveld van deze steeds belangrijker wordende Omgevingswet opereert MUG Ingenieursbureau zo breed mogelijk op het gebied van data-invoer, dataconversies, datakwaliteit, digitalisering en advies.

Referentie

referentie gemeente Waadhoeke

Advies en praktische ondersteuning nodig in data- en Geo-ICT-vraagstukken in de aanloop naar de invoering van de Omgevingswet? U kunt rekenen op de inzet van ons ‘Data-op-orde’-team.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl