Werken bij

Invoeren bodemdata met eigen invoermodule

MUG Ingenieursbureau verwerkt voor meer dan 100 overheden bodemdata in alle bestaande Bodem Informatie Systemen (BIS). Aan ervaring dan ook geen gebrek. Het invoeren van bodemdata doen we bijvoorbeeld voor bijna alle Regionale Uitvoeringsdiensten (RUD’s) in Nederland.

Wat ons hierin uniek maakt? De toepassing van een invoermodule die wij zelf ontwikkeld hebben. Een tool waarmee we vrijwel alle data uit PDF-rapporten – ook de analysestaten en boringen – kunnen kopiëren naar een XML-reader.

Voordelen van de inzet van de invoermodule:

  1. Tijdsbesparing door reducering van de invoertijd en de typwerkzaamheden.
  2. Er worden vrijwel geen typefouten meer gemaakt waardoor de kwaliteit van de data hoog is.
  3. Dankzij deze invoermodule kunnen wij XML-bestanden die niet ingelezen kunnen worden eenvoudig repareren of omzetten naar een andere SIKB-versie.
  4. De invoermodule is een tool die volledig gebaseerd is op de laatste SIKB-versie en is dan ook altijd actueel en up-to-date.

Referenties:

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de door ons ontwikkelde invoermodule en de invoer van bodemdata door ons ‘Data-op-orde’-team? Neem contact op. Wij informeren u graag.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl