Werken bij

Verkeersveiligheid Audit

Bij het ontwerp, de reconstructie en het beheer van wegen moet u rekening houden met verkeersveiligheid. Zeker in Nederland waar we de Europese richtlijnen volgen. Dit betekent onder meer dat in elke fase van een wegontwerp een verkeersveiligheidsaudit of Road Safety Audit (RSA) verplicht is.

Ja, we gaan allemaal voor een acceptabel veiligheidsniveau. Budget en scope spelen net zo goed een rol. Een iets smaller dwarsprofiel, net iets meer vluchtruimte naast de uitvoegstrook… Tien centimeter maakt al een groot verschil. Wat doet dit met de veiligheid? Wat is verantwoord, wanneer komt de ondergrens in zicht en hoe kun je dat onderbouwen?

Het voordeel van praktische denkers

Weet dat MUG Ingenieursbureau beschikt over een onafhankelijk en gecertificeerd auditteam. Experts op het gebied van wegontwerp, verkeersgedrag en verkeersveiligheid. Waar wij voor staan? Voor een realistische toetsing op wegontwerp en veiligheid. Maar ook voor aanbevelingen en onderbouwingen die hout snijden en waarmee u verder kunt.

Realistische toetsing op wegontwerp en verkeersveiligheid gezocht? Kies voor de praktische denkers van MUG Ingenieursbureau.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl

Contact
Minco Kramer

Minco Kramer

Adviseur/ontwerpleider