Werken bij

Ontwikkeling landelijk gebied

De ontwikkeling van natuur- en recreatiegebieden; het ophogen van regionale keringen, baggerprojecten of beekdalherstel. Niets zo divers als de inrichting van het landelijk gebied. Elk project, elk plan vraagt om maatwerk. En dat is precies wat MUG Ingenieursbureau u te bieden heeft. Van ontwerp, onderzoek tot en met de realisatie.

Natuurbouw én infrawerk is een veeleisende combinatie. Het vraagt om de technische ‘know how’ van ontwerp en inrichting, maar ook om kennis van flora en fauna, ecologie en hydrologie. Minstens zo belangrijk is inzicht in de belangen en eisen die waterschappen, natuurorganisaties en landschapsbeheer hebben.

De kracht van praktische denkers

In MUG Ingenieursbureau vindt u een bureau dat deze kennis in huis heeft. We zijn ervaren in beekherstel, de inrichting van recreatiegebieden, het vasthouden van water in bergingsgebieden of het verschralen van landbouwgronden. In dit soort projecten bieden onze praktische denkers meerwaarde in elke fase. Van onderzoek, ontwerp tot en met de uitvoering.

De kracht van samenhang

En wat als een (her)inrichtingsproject samengaat met een bodemprobleem? Of een archeologische opgave? Weet dat MUG Ingenieursbureau ook dan een oplossing in huis heeft. Bodem, archeologie, ecologie en geo: expertise die we waar mogelijk koppelen. Hiermee bieden we u één aanspreekpunt, één manier van werken, één logische planning.

Specialist gezocht voor natuurbouwprojecten? Vraag een praktische denker van MUG Ingenieursbureau.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl

Contact

Joris de Winter

Senior projectleider Infra, Water & Natuur