Werken bij

Wegontwerp

In een land waar elke vierkante meter telt, is het een uitdaging om nieuwe weginfrastructuur in te passen. Om binnen belangen én wettelijke eisen tot een realistisch en uitvoerbaar wegontwerp te komen, heeft MUG Ingenieursbureau hiervoor de specialisten én de kennis in huis.

Een wegontwerp is zoveel meer dan een lijn van a naar b. Kabels en leidingen, kunstwerken, waterhuishouding, bebouwing: aspecten die van belang zijn om tot een uitvoerbaar ontwerp te komen. Juist in die integrale omgeving voelen we ons thuis. Voor onze oplossingen maken we gebruik van de nieuwste technologieën en inzichten op het gebied van MX/3D-ontwerp, verkeersveiligheid en AutoCad.

U kunt ons inschakelen voor onder andere:

  • Voorlopig, definitief en uitvoeringsontwerp
  • Geleiderail, bebording, markeringen
  • Second opinion

Provincies, gemeenten en aannemers

We maken wegontwerpen voor provincies, gemeenten en aannemers. En u zult merken: binnen elk vraagstuk en voor elke situatie gaan we voor een hoogwaardige oplossing, een doordacht ontwerp en een zorgvuldige inpassing. Vanaf de vroege planfase tot en met de oplevering.

Expert gezocht in wegontwerp? Vraag een praktische denker van MUG Ingenieursbureau.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

MUG Ingenieursbureau ontwerpt, begeleidt en adviseert bij infrastructurele en bouwprojecten van overheden, woningcorporaties, aannemersbedrijven, architecten en stedenbouwkundigen. We opereren proactief en zoeken altijd naar de duurzaamste en meest praktische oplossing op basis van de nieuwste inzichten.

Hoofdvestiging

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 20
E. info@mug.nl

Vestiging Noord-Holland

Geert Scholtenslaan 9
1687 CL WOGNUM
T. 0226 71 12 20
E. info@mug.nl

Contact
Minco Kramer

Minco Kramer

Adviseur/ontwerpleider